Trädgårdsredskap & verktyg

gräsklippare

Sök efter lägsta pris nu:

Omfattande sortiment av trädgårdsredskap

Vårt sortiment av trädgårdsverktyg täcker alla dina behov, oavsett om du är en professionell trädgårdsmästare eller en entusiastisk hemmaträdgårdare. Vi vet att rätt verktyg gör all skillnad och därför har vi skapat ett omfattande sortiment som täcker alla aspekter av trädgårdsskötsel. Vi erbjuder en mängd olika produkter i olika kategorier av hög kvalitet från kända varumärken. 

Busk- och trädvård

På vår busk- och trädvårdssida erbjuder vi allt du behöver för att ge dina buskar och träd den bästa möjliga vård. Vi förstår att varje träd och buske i din trädgård är unik och kräver individuell vård. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av verktyg designade för olika trädgårdsuppgifter. Med rätt trädgårdsredskap kan du inte bara klippa och forma dina växter, utan också säkerställa deras hälsa och livslängd. Vårt sortiment omfattar allt från beskärningssaxar till lövsågar och sekatörer. Oavsett om du behöver trimma små kvistar eller ta ner stora grenar, hittar du det rätta verktyget här. Våra produkter kommer från välrenommerade varumärken som Gardena, Fiskars och Felco, vilket ger dig förtroendet att veta att du får högkvalitativa, hållbara verktyg.

Jämför pris:

Gräsmatteskötsel

gräsklippare

När du besöker vår gräsmatteskötselsektion, kommer du att upptäcka ett brett utbud av verktyg och produkter designade för att hjälpa dig skapa och underhålla den perfekta gräsmattan. Från grässaxar till såmaskiner och spridare, har vi allt du behöver för att hålla din gräsmatta välklippt och vacker. Men gräsmatteskötsel går utöver klippning. Vi erbjuder också dressrakor och gräsmattevältar för att hålla din gräsmatta frisk, samt högkvalitativa gräsmattefrön och gödningsprodukter för att främja en stark och frodig tillväxt.

Jämför pris:

Jord- och markredskap

jordfräs

På vår jord- och mark-sida hittar du allt du behöver för att förbereda din trädgård för plantering och underhålla den ordentligt. Med vårt utbud av spadar, hackor och kultivatorer, kan du förbereda marken, förbättra jordens struktur och bekämpa ogräs effektivt. Dessutom erbjuder vi högkvalitativa kompostblandare och jordförbättrare för att ge dina växter bästa möjliga start och fortsatta hälsa.

Jämför pris:

Kombiredskap

Effektivitet och mångsidighet är två nyckelfaktorer när det kommer till trädgårdsarbete. Med vårt sortiment av kombiredskap, behöver du inte längre bekymra dig för att ha ett separat verktyg för varje uppgift.

Kombiredskap är utformade med utbytbara huvuden, vilket innebär att du kan använda samma handtag för flera olika verktyg. Detta sparar inte bara utrymme i ditt trädgårdsskjul, men gör också ditt trädgårdsarbete mer effektivt och bekvämt. Du kan snabbt byta från att räfsa löv till att klippa grenar utan att behöva leta efter ett annat verktyg.

Kvastar och städredskap

Trädgården är inte bara en plats för växter, det är också en utomhusmiljö som behöver regelbunden rengöring och underhåll. Vår kategori av kvastar och städredskap innehåller allt du behöver för att hålla din trädgård ren och snygg.

Lövräfsor, kvastar och trädgårdsdammsugare hjälper dig att hålla din gräsmatta, uteplats och gångvägar fria från löv, gräsklipp och annat skräp. Att hålla din trädgård ren är inte bara estetiskt tilltalande, men det hjälper också till att förhindra skadedjur och sjukdomar. Med våra städredskap kan du säkerställa att din trädgård alltid är i toppskick.

Jämför pris:

Ogräsborttagning

En vacker trädgård kan snabbt förstöras av envist ogräs. Därför erbjuder vi en mängd effektiva ograsborttagningsverktyg för att hålla din trädgård ogräsfri och prydlig.

Vårt sortiment inkluderar allt från ogräsjägare och ogräsplockare till ogrässpjut. Dessa verktyg är särskilt designade för att göra det enklare att rycka upp ogräs, även de med djupa rötter. Med kvalitetsverktyg från kända märken som Gardena och Fiskars kan du vara säker på att dina ogräsproblem blir ett minne blott.

Jämför pris:

Vinterredskap

Svenska vintrar kan vara tuffa och kräva mycket arbete för att hålla trädgården och gångvägarna säkra och användbara. På vår vinterredskapssida hittar du alla de verktyg du behöver för att hantera snö och is.

Vårt sortiment av vinterredskap inkluderar snöskyfflar, snöborstar och snöslungor. Oavsett om du bara behöver skotta en liten stig eller om du har stora ytor att rensa, har vi de rätta verktygen för dig. Förbered dig för vintern i tid och gör den kalla säsongen lite lättare med våra högkvalitativa vinterredskap.

Jämför pris:

Skottkärror

Skottkärror är oumbärliga när det gäller trädgårdsarbete. De gör det enkelt att transportera tunga material, vare sig det handlar om jord, stenar eller trädgårdsavfall. I vår skottkärrskategori finner du ett urval av robusta och hållbara skottkärror, utformade för att klara av de tuffaste uppgifterna.

Med ett brett utbud av storlekar och material, kan du vara säker på att hitta en skottkärra som passar dina behov. Våra skottkärror är designade för bekvämlighet och hållbarhet, vilket gör dem till ett ovärderligt verktyg för alla trädgårdsälskare.

Jämför pris:

Tillbehör och förvaring

Hålla dina trädgårdsverktyg organiserade och väl förvarade är nyckeln till ett effektivt trädgårdsarbete. På vår tillbehör och förvaringssida hittar du ett brett sortiment av verktygshållare, förvaringslådor och hyllor för att hålla dina verktyg i ordning.

Våra förvaringslösningar är designade för att optimera utrymmet i ditt skjul eller garage, och våra tillbehör, som skaft till trädgårdsredskap om något går sönder, gör att du snabbt kan reparera eventuella trasiga räfsor eller liknande.

Gardena Smart System

För den teknikintresserade trädgårdsälskaren erbjuder vi Gardena Smart System, ett sortiment av automatiserade trädgårdsverktyg som kan styras via en app på din mobil.

Detta moderna system låter dig fjärrstyra bevattning, gräsklippning och andra trädgårdsuppgifter direkt från din smartphone eller surfplatta. Det är det perfekta sättet att underhålla din trädgård på ett bekvämt och tekniskt avancerat sätt. Gardena Smart System tar trädgårdsskötsel in i framtiden.