Trimmer och röjsåg

Med en trimmer eller röjsåg i trädgården beskär man gräs och mindre buskage med enkelhet och precision. När gräsklipparen inte kommer åt så är en grästrimmer det absolut bästa verktyget för att finslipa de svåråtkomliga områdena. För buskage eller mindre träd är en röjsåg otroligt smidig med sin goda räckvidd.

I vårt breda sortiment av trimmers och röjsågar hittar du verktygen från tillverkarna Husqvarna, STIHL, GARDENA och Oregon. Alla våra maskiner håller absolut högsta kvalitet och vi har ett stort utbud av tillbehör.
  • Sortera:Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Senaste
  • Lägst pris
  • Högst pris
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A


Olika ytor och drivmedel

Beroende på ytorna du använder din grästrimmer eller röjsåg till så kan man välja att driva den på olika drivmedel. Vi har trimmers och röjsågar som drivs på bensin där man har en tillhörande bensintank fastmonterad på maskinen. Ser vi att det är större buskage och större ytor som ska röjas är de det bättre valet. Detta eftersom det är enkelt att ha med sig och fylla på med en extra dunk bensin. De batteridrivna fungerar jättebra till större ytor runt villan. De är smidiga och portabla och batteriet är enkelt att ta in och ladda efteråt. Med en elektrisk trimmer eller röjsåg som är sladdansluten är det ett bra val att ha i trädgården eller sommarstugan. Man slipper då tänka på att ta med sig bensin eller att ladda batteriet.
 

Olika saxar och trimmers

Vi har även ett stort sortiment av grässaxar, busktrimmers och häcksaxar från Gardena och Stihl. En grässax hjälper dig att få ner gräset längs sten eller mellan rabatterna. Utan att du behöver vara orolig över att förstöra dina växter. En häcksax hjälper dig när det är dags att klippa och trimma dina vintergröna häckar och dina prydnadsväxter.
 

Tillbehör

Till alla våra trimmers och röjsågar har vi flertalet tillbehör och säkerhetsutrustning. När trimmern varit ute och röjt ett tag behöver du kanske byta trimmertråd. Hos oss hittar du tråd som passar alla typer av trimmers. Vårt stora utbud av klingor och flertandade slyklingor till våra röjsågar håller absolut högsta kvalitet och håller länge. Välkommen in till oss på Gårdsman när du behöver en grästrimmer, grässax eller en röjsåg.

Är du osäker på vilka tillbehör som passar din röjsåg eller trimmer? Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig!