Lövblåsar och lövsugar

Friska vindar gör ordning och reda - blås bort dina problem med en rejäl lövblås. En lövsugare är även ett effektivt alternativ som suger upp löven istället.

När stormarna rasslar och sliter i träden och en matta med löv täcker marken. Då skapar de effektiva lövblåsarna och lövsugarna från Husqvarna, Stihl  och Gardena snabbt och enkelt ordning och reda runt hus, parker, arenor och gator. Det som vinden sprider ut samlas lika snabbt upp igen med hjälp av en lövblås eller lövsug från våra välkända varumärken. Det du kanske inte tänker på är att du kan använda en lövblås till mycket annat. Du kan exempelvis rengöra maskiner, skjul, lador och andra inomhusutrymmen. Lövblåsen är perfekt för att även blåsa bort snö, grus och annat skräp. Kort sagt är lövblåsen ett kraftfullt verktyg för alla typer av rensningsuppgifter. Blås bort dina problem med en lövblås från STIHL, Stiga, Husqvarna eller GARDENA!

 

  • Sortera:Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Senaste
  • Lägst pris
  • Högst pris
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A

Lövblåsar från kända varumärken

Gårdsman erbjuder en rad lövblåsar från Husqvarna, STIHL och andra märken, kända för sin ergonomi och användarvänlighet. Vare sig du behöver en handburen eller en ryggburen modell, kan du vara säker på att du får en maskin med hög blåskapacitet och komfortabel design.

Alla Husqvarna lövblåsar är utrustade med X-TORQ®-motorn, vilket gör dem till ett hållbart val för miljön. Denna motor reducerar skadliga utsläpp med 75% och förbättrar bränsleeffektiviteten med upp till 20% jämfört med äldre modeller utan X-TORQ®-teknik.

Din kompletta städmaskin - Lövblås


Lövblåsar är inte bara för att rensa bort höstlöven från trädgården. De är mångsidiga städmaskiner som kan användas för att hålla gårdsplanen ren, blåsa bort snörester från verandan eller städa garagegolvet. Många modeller har även en sugfunktion, vilket i princip omvandlar din lövblås till en kraftfull dammsugare. Oavsett om du behöver städa bort damm, smuts eller skräp, är en lövblås precis det verktyg du behöver.

 

Detaljer och Funktioner

Lövblåsar är utrustade med en rad smarta detaljer och funktioner som gör dem enkla och effektiva att använda. Maskinens reglage är lättåtkomliga för enkel användning och hantering. En farthållare gör det möjligt att anpassa blåskraften till dina behov, vilket gör maskinen ännu enklare att hantera. Med tillbehör till lövblåsar kan du ytterligare förbättra maskinens funktionalitet.

 

Vilken lövblås passar mig?

Att välja rätt lövblås kan vara knepigt med tanke på de många modeller som finns tillgängliga. Beroende på hur mycket löv och skräp du behöver hantera och hur ofta du planerar att använda maskinen, kan det vara lämpligt att välja en handburen eller en ryggburen modell. Bensin- och batteridrivna lövblåsar har sina egna fördelar. Batteridrivna modeller är tysta, lätta och kraftfulla, medan bensindrivna modeller kan vara ett bättre alternativ för tyngre och större arbeten tack vare deras högre kraft och lättare bärförmåga under långa perioder.

 

Så väljer du rätt lövblås

En lövblås är en perfekt trädgårdsmaskin, lämplig för en mängd olika uppgifter. Nedan listar vi några egenskaper du bör ha i åtanke när du väljer din maskin. 


För att säkerställa att du får den mest effektiva och hållbara maskinen bör du leta efter följande funktioner och egenskaper när du väljer din lövblås:

•    Hög lufthastighet och starkt luftflöde för maximal effektivitet.
•    Ergonomisk design med avlastande hjälpmedel för att underlätta ditt arbete.
•    Användarvänlig, vilket innebär att det är enkelt att komma igång och använda maskinen.
•    Högkvalitativ konstruktion som kommer att hålla länge utan att brytas ner.
•    Låg underhåll och servicebehov.
•    Låg bränsleförbrukning, men samtidigt hög prestanda.

Hos Gårdsman är vi stolta över att kunna erbjuda dig ett omfattande urval av lövblåsar från Husqvarna. Vi är säkra på att du kommer att hitta rätt maskin som passar dina behov. Utforska vårt sortiment idag och upptäck skillnaden med en lövblås från Husqvarna. Din lövblås kan användas till mer än bara att blåsa bort löv. Med rätt utrustning och teknik kan du använda din lövblås året runt för olika uppgifter. 

En lövblås kan användas året runt, här är några exempel:

1.    Höstrensning: Använd din lövblås för att effektivt blåsa bort fallna löv från din trädgård, gångvägar eller uppfart. För ännu bättre effektivitet, överväg en lövblås som också kan suga upp och kompostera löv, som Gardena ERGOJET 3000.

2.    Snöröjning: Använd din lövblås för att blåsa bort nysnö eller slask från dina gångar, altaner eller andra ytor. Att använda din lövblås direkt efter ett snöfall kan göra denna uppgift mycket lättare.

3.    Vårstädning: När våren kommer kan du använda din lövblås för att blåsa bort grus från dina ytor. En lövblås kan även hjälpa till att rensa hängrännor eller rengöra taket.

4.    Sommartider: Under sommaren kan du använda din lövblås för att städa utrymmen som garaget. En lövblås med sugfunktion, som Husqvarna 125BVX, kan användas som en städmaskin för att hålla dina utrymmen rena och organiserade.

5.    Välj rätt ergonomi: Använd rätt arbetsställning när du använder din lövblås för att förhindra skador. Om du har mycket arbete att göra kan en ryggsäcksblåsare vara en bra investering. Glöm inte att skydda dina öron och ögon när du använder din lövblås.

Kom ihåg, din lövblås är ett mångsidigt redskap som kan göra ditt liv mycket lättare, oavsett årstid. Hitta rätt lövblås för dina behov på Gårdsman idag!