Husqvarna serie Aspire™ batteridrivna maskiner

Utforska vårt nya Husqvarna Aspire™-sortiment med smarta batteridrivna trädgårdsredskap – kompakta, effektiva, lätta att förvara, intuitiva och i snygg svart design som matchar det mesta.

  • Sortera:Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Senaste
  • Lägst pris
  • Högst pris
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A

Smarta, platsbesparande trädgårdsredskap

Skapa din drömträdgård med Husqvarna Aspire™-sortimentet – moderna, smarta trädgårdsredskap och innovativa lösningar utformade för att ta så lite plats som möjligt.

Kompakt, förlängningsbart och hopfällbart. Till varje redskap medföljer en specialanpassad krok för smidig förvaring i begränsade utrymmen. 18 V-batteriet ingår i POWER FOR ALL Alliance-batterisystemet för flera olika varumärken, och ger utmärkt kraft och flexibilitet – ett batteri som är kompatibelt med inomhus- och utomhusredskap från fler än 10 olika varumärken. Varje Aspire™-produkt har en rad smarta funktioner och det smarta formatet gör trädgårdsarbetet både enklare och roligare.

Lättanvända. Smarta.

Aspire™-sortimentet har tagits fram med fokus på smarta detaljer och för att göra trädgårdsarbetet enklare och mer effektivt. Med robotgräsklipparen har du alltid en perfekt klippt gräsmatta, och med Automower® Connect-appen ställer du enkelt in klippscheman och klipphöjd. Häcksaxens ”lövfångare” gör det lättare att samla upp löven, och batterinivån visas direkt på handtaget. Grensågen är utformad som ett 2-i-1-redskap med ett utdragbart förlängningsrör för beskärning utan stege och stångsågning.

Kompakt format. Optimal förvaring.

Aspire™-sortimentet är särskilt framtaget för att passa små förvaringsutrymmen. Till varje redskap medföljer en specialanpassad krok så att du kan hänga redskapet på väggen. Många av redskapen kan fällas ihop, vilket sparar golv- och hyllutrymme i små skjul eller garage. Redskapskrokarna kan användas med Aspire™-förvaringsskenan för smart och välorganiserad väggförvaring. Det enklaste, mest platsbesparande och snyggaste sättet att förvara trädgårdsredskap någonsin.

Elegant design. Lätta.

Det lätta och kompakta formatet gör att våra Aspire™-produkter levererar mer än du tror. Egenskaper som ergonomiska handtag med mjukt grepp och att trädgårdsredskapen är välbalanserade gör att du utför alla gör-det-själv-projekt bekvämt och som ett proffs. Orangefärgade interaktiva kontaktpunkter visar var du enkelt justerar produktens inställningar.

Ett batteri. Stor flexibilitet.

En del av POWER FOR ALL Alliance – ett av de största batterisystemen för olika ledande varumärken från hela världen – ett 18 V P4A-batteri är kompatibelt med hem- och trädgårdsredskap från fler än 10 varumärken. Ett batteri som passar flera olika redskap, vilket innebär att du kan ta dig an fler projekt och utföra dem snabbare. Varje Aspire™-redskap är särskilt konstruerat för att ge maximal kraft i en kompakt design som är enkel att förvara.

Husqvarna Aspire™-lösningar

När du köper en Aspire™-produkt får du tillgång till Husqvarnas återförsäljarnätverk. Våra återförsäljare är utbildade proffs som kan hjälpa dig med olika leasingalternativ, installation av robotgräsklippare, tillbehör och reservdelar. Aspire™-sortimentet ingår också i POWER FOR ALL ALLIANCE, vilket innebär att ett 18 V-batteri kan delas mellan olika hem- och trädgårdsredskap från fler än 10 olika varumärken.