Stiga Park & Husqvarna Rider - åkgräsklippare med frontmonterat klippaggregat

Det frontmonterade klippaggregatet och midjestyrningen gör att det inte finns många ställen som en Husqvarna Rider eller en Stiga Park inte kommer åt. Kombinationen av kontroll, komfort och effektivitet kommer inte bara att underlätta ditt arbete – du får en trevlig åktur också. Alla åkgräsklippare har Bio-Clip®-funktion, som ger överlägset mulching-resultat samt en otroligt professionell finish. Husqvarnas Riders och Stiga Park är anpassade för så väl proffs som villaägare. Tack vare sin avancerade teknik och enkelhet när det kommer till att manövrera maskinen passar de dem flesta behov.

Önskar du veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Vanliga frågor och svar om åkgräsklippare.

  • Sortera:Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Senaste
  • Lägst pris
  • Högst pris
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A

En Husqvarna Rider för alla

Oavsett om du har mycket eller lite att klippa så finns det en åkgräsklippare från Husqvarnas rider-serien för dig. Husqvarna ligger i framkant när det kommer till teknologier som gör gräsklippandet till en enkel match.

Husqvarna Rider 100-serien ger dig äkta Rider-egenskaper, men i ett mer kompakt och flexibelt utförande. Idealiska för mindre gräsmattor.

Husqvarna Rider 200-serien är det rätta valet för hem- och markägare som kräver hög effektivitet. De är lätta att använda och har överlägsen manövrerbarhet, vilket gör dem till ett rent nöje att köra.

Husqvarna Rider 300-serien passar för dig som är markägare och vill ha effektivitet och resultat. De ger en överlägsen manövrerbarhet och suveräna resultat året runt. De ger kort sagt den ultimata körupplevelsen.

Husqvarna Rider 400-serien ger dig effektiva resultat även när du hanterar stora och komplexa ytor. Alla har funktioner som fyrhjulsdrift, servostyrning och en hydraulisk verktygslift, och är utmärkta val för fastighetsägare och företag som har stora ytor att underhålla året runt.

Husqvarna Rider RC300-serien (Collector) Anpassade för villa- och markägare. RC 300-serien Riders är, tack vare sin innovativa design, både effektiv och användarvänlig. Dess unika non-clogging uppsamlingssystem matar gräsklippet direkt från det frontmonterade klippaggregatet till uppsamlingsbehållaren. Detta packas automatiskt och ökar driftstiden mellan tömningarna. Midjestyrningssystemet ger suverän manövrerbarhet.