Åkgräsklippare och trädgårdstraktorer

Köp din åkgräsklippare online hos Gårdsman - marknadens bredaste sortiment - snabbt och smidigt till ett konkurrenskraftig pris.

Åkgräsklipparen är trädgårdens arbetshäst. Åkgräsklipparna i vårt sortiment är framställda för att klara av alla slags uppgifter i trädgården och på den stora gräsmattan. Vi erbjuder åkgräsklippare från Husqvarna, Toro, Cub Cadet, MTD, Stiga, och STIHLs sortiment och har även ett stort utbud av tillbehör för alla riders vi säljer. Maskinerna i vårt sortiment är framtagna med bästa möjliga ergonomi i åtanke för att klippandet ska vara en fröjd.

Vanliga frågor och svar om åkgräsklippare.

  • Sortera:Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Senaste
  • Lägst pris
  • Högst pris
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A

Våra åkgräsklippare kombinerar hög kvalitet med den mest moderna tekniken för att underlätta arbetet för dig. Dessa maskiner är enkla att köra och manövrera vilket gör gräsklippningen till ett rent nöje. Våra frontklippare, trädgårdstraktorer och spakstyrda åkgräsklippare har en fascinerande körkomfort kombinerat med ett alldeles perfekt klippresultat. Det finns väldigt många fördelar med åkgräsklipparen. Framförallt är det en bekväm lösning för den som vill underhålla sin gräsmatta med effektivitet. Den största fördelen är att man med hjälp av en liten maskin kan klippa en stor gräsyta utan att anstränga sig speciellt mycket. En gräsklippare av denna typ är väldigt lätt att starta, efter att maskinen är igång så behöver man enbart fokusera på styrningen. Önskar du veta mer om våra åkgräsklippare eller har du svårt att välja mellan våra olika varumärken? Vi hjälper dig, du är varmt välkommen att kontakta eller besöka oss!

Hur fungerar en åkgräsklippare?

När en åkgräsklippare är frontmonterad så innebär det att klippaggregatet sitter längst fram på klipparen. De är också normalt bakhjulsstyrda eller midjestyrda vilket gör att de är väldigt lättmanövrerade och bättre när det kommer till kantklippning. Det gör det också mycket enklare när man behöver komma åt under buskar, runt häckar, murar, väggar, staket, rabatter och gångar.

Husqvarnas sortiment av riders erbjuder även chokefri start vilket innebär att man med en enkel knapptryckning startar sin åkgräsklippare. Hela utbudet av våra åkgräsklippare kan kompletteras med en uppsamlare för att fånga upp allt klippt gräs.

Service av åkgräsklippare

Ett tips är även att med jämna mellanrum lämna in sin maskin på service. Detta görs för din säkerhets skull men även för att förhindra framtida onödiga kostnader. Ta hand om din åkgräsklippare så kommer du ha den i många år framöver.

Vi på Gårdsman i Jönköping har lång erfarenhet av trädgårdsmaskiner. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd. Därför ser vi alltid till att hjälpa dig hitta den skogs- och trädgårdsmaskin som passar just dina behov bäst. Välkommen att kontakta eller besöka oss på Gårdsman.

STIHL

Åkgräsklippare från STIHL kombinerar hög kvalitet med den modernaste tekniken på marknaden. Tack vare dessa två faktorer är STIHLs maskiner lätta att köra och gör gräsklippningen till ett rent nöje. Deras trädgårdstraktorer har en fascinerande körkomfort vilket resulterar i perfekt klippresultat. Din maskin från STIHL väljer du helt utifrån dina egna behov så som klippbred, klippsätt och funktionalitet. Se till att identifiera dina behov i syfte att inte köpa en modell som exempelvis är lämpad för större ytor än vad du har.

Husqvarna

Husqvarna har under många år utvecklat en lång rad framgångsrika produkter. Deras passion för innovation är grunden för Husqvarnas framgångssaga. Husqvarnas åkgräsklippare, Rider är flexiba och utrustade med den senaste tekniken vilket gör att du får perfekt klippresultat med minsta ansträngning. Husqvarna Rider har ett unikt midjestyrningssystem som gör att bakhjulen kan svängas in under maskinen. Detta ger en suverän och enkel manöverbarhet.

Husqvarnas maskiner är mer än en åkgräsklippare. Istället för att köpa olika maskiner för olika uppgifter och behov kan du istället köpa tillbehör. Med tillbehör från Husqvarna säkerställer att du är förberedd för varje tänkbart & årstidsrelaterat scenario. Oavsett om det handlar om gräsklippning, sopning, lövröjning eller snöröjning så är Husqvarnas Riders en mångsidig lösning.