Spridare för gödning, fröer och halkbekämpning

Planteringar, odlingar men också gräsmattan behöver få den näring som krävs för att allt ska växa ordentligt. Trädgården eller tomten kan behöva tillskott av näring i form av gödsel för att gräset ska se fint ut. Då behöver du en spridare som ser till att gödsel sprids ut i ett jämnt lager på gräsmattan. Här på Gårdsman hittar du flera alternativ som passar för små och stora gräsmattor. Att sprida ut gödsel för hand gör att du missar platser och att gräset då växer fläckvis. Vilket inte ger ett fint resultat och därför behöver du rätt utrustning och redskap för att göra trädgårdsarbetet lättare.

  • Sortera:Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Senaste
  • Lägst pris
  • Högst pris
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A

Vi har ett sortiment som tagits fram för att uppfylla dina krav och behov. Både den lilla och stora gräsmattan har behov av att bli gödslade. Det är trots allt ett extra tillskott av näring som gör att gräsmattan håller sig grön och fin. Ett måste i alla trädgårdar då gräsmattan är en stor del av hur allt ser ut. Använder du en spridare sprids gödsel ut i ett jämnt lager och du kan känna dig trygg med att resultatet blir perfekt. Hitta spridaren du behöver här hos oss på Gårdsman och ta hand om din gräsmatta på bästa sätt.

Håll gräsmattan grön och fin med en spridare

Menar du allvar med din gräsmatta är det ett givet val att gödsla den. Oavsett storlek kan det vara svårt för dig att sprida ut ett jämnt lager för hand utan att missa något. Använd då en spridare för att sprida ut ett jämnt lager som täcker hela gräsmattan. En spridare är enkel att använda och här på Gårdsman finns det olika storlekar, volymer anpassade för den lilla och den stora gräsmattan.

I princip kan du använda en spridare på en liten gräsplätt eller på ett stort fält. Vi har i vårt sortiment ett utbud från bland annat Agri-Fab, Gardena och WOLF-Garten. Det är kvalitetsredskap som ser till att du kan gödsla hela gräsmattan på ett snabbt och smidigt sätt. Här på Gårdsman har vi tagit fram vårt sortiment för att du alltid ska kunna hitta ett alternativ som lever upp till dina högt ställda krav och behov. Det ska alltid vara enkelt att hålla gräsmattan fin och vacker, med redskap från oss blir arbetet gjort på ett bättre sätt.

Beställ spridaren du behöver hos oss

Beställ din spridare här hos oss på Gårdsman. Vi arbetar alltid med dig som kund i fokus och skickar alltid ut din beställning inom utlovad tid. När du väljer att beställa något från vårt sortiment kan du känna dig trygg med att du slipper onödiga väntetider. Det ska vara enkelt att arbeta i trädgården och du behöver redskapen i tid.