Vattenslangar

Vattenslangar av hög kvalitet

Vi har ett stort utbud av vattenslangar, perfekt anpassade för villaägare och alla med en passion för trädgårdsskötsel. Varje trädgård, stor som liten, behöver en tillförlitlig vattenslang för att ta hand om allt från gräsmattan till rabatterna. Vi erbjuder en mängd olika alternativ från några av de mest betrodda varumärkena inom trädgårdsutrustning.

Trädgårdsslangarna från GARDENA transporterar inte bara vatten från kranen till dina växter och till din gräsmatta, de är även en del av en mobil bevattningslösning där allt passar ihop.

  • Sortera:Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Senaste
  • Lägst pris
  • Högst pris
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A

Våra varumärken för vattenslangar

Våra vattenslangar kommer från varumärken som GARDENA, Hozelock, Grimsholm med flera. GARDENA är ett varumärke många ser som synonymt med högkvalitativ trädgårdsutrustning. GARDENAs slitstarka och flexibla vattenslangar kan motstå även de mest krävande trädgårdsuppgifterna. Oavsett om du vattnar dina blommor eller rengör din uteplats, kommer Gardena att vara din tillförlitliga partner.

Grimsholm Green är känt för sina hållbara och miljövänliga trädgårdsprodukter. Deras vattenslangar ger inte bara optimal prestanda, men är också tillverkade med tanke på hållbarhet och minimal miljöpåverkan.

Hozelock erbjuder vattenslangar som kombinerar innovation med användarvänlighet. De har ett brett utbud av lösningar som passar både stora landskapsträdgårdar och mindre innerstadsträdgårdar.

Granit är varumärket för dig som söker robusthet och tålig kvalitet. Deras vattenslangar är designade för att tåla alla typer av väderförhållanden och ge dig tillförlitlig service år efter år.

Rehau, med sin långa tradition av att skapa högkvalitativa trädgårdsprodukter, erbjuder vattenslangar som levererar exceptionell prestanda och hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för seriösa trädgårdsentusiaster.

Upplev glädjen av trädgårdsskötsel med vår sortiment av kvalitetsvattenslangar. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller en nybörjare, kommer våra produkter att inspirera dig att skapa och upprätthålla den trädgård du alltid har drömt om. Välkommen till en värld av lummiga gröna blad, färgstarka blommor och livets enkla nöjen.