Högtryckstvättar

Med en högtryckstvätt från STIHL, Husqvarna eller GARDENA kan du enkelt få bort ingrodd smuts. Toppmoderna och komfortutrustade gör de rengöringen betydligt enklare. I vårt sortiment finns allt från kompakta modeller perfekta för uppgifterna runt huset, till de allra största modellerna för de tuffaste uppgifterna inom industrin.

Hos oss kan du även införskaffa passande tillbehör till din högtryckstvätt, så att den är redo för utmaningarna den utsätts för. Har du frågor eller behöver handledning under resan mot din nya högtryckstvätt är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med tips och rådgivning inför ditt köp. Välkommen till oss på Gårdsman!

 

Högtryckstvättar från Stihl, Husqvarna & GARDENA!

I vårt sortiment hittar du högtryckstvättar från kvalitetsmärkena STIHL, Husqvarna och GARDENA. Dessa tre varumärken erbjuder toppmoderna maskiner och ligger ständigt i framkant när det kommer till trädgårdsmaskiner. Vi är helt säkra på att det finns något för alla behov bland modellerna nedan. Känner du dig osäker på vilken högtryckstvätt som passar dig bäst hjälper vi gärna till. Kontakta vår kundservice på mail eller telefon så hjälper vi dig!
  • Sortera:Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Senaste
  • Lägst pris
  • Högst pris
  • Namn A-Ö
  • Namn Ö-A

 

Låt oss guida er vidare i köpet av din nästa högtryckstvätt

Att köpa en högtryckstvätt kan vara en stor investering och det finns flera faktorer att ta hänsyn till för att säkerställa att du får mest möjliga värde för dina pengar.

Här är några punkter att tänka på när du överväger att köpa en högtryckstvätt:

Kvalitet: Välj en högtryckstvätt från ett välkänt varumärke. De varumärkena vi erbjuder är kända för att producera pålitliga maskiner och erbjuder bra garantier som visar deras engagemang för produktens hållbarhet.

Tryck: En av de viktigaste sakerna att titta på när du köper en högtryckstvätt är trycket, som mäts i bar. Ju högre tryck, desto starkare och effektivare är maskinen när det gäller att ta bort smuts och skräp. Men tänk på att ett högre tryck inte alltid är bäst - för vissa uppgifter kan en maskin med lägre tryck vara mer lämplig.

Vattenflöde: Vattenflödet, mätt i liter per timme, indikerar hur mycket vatten maskinen kan pumpa. Ett högre vattenflöde innebär snabbare rengöring, men det kan också leda till större vattenförbrukning.

Mobilitet: Om du planerar att använda din högtryckstvätt på flera platser, kanske du vill överväga en modell som är lätt att bära eller har hjul för enkel transport.

Tillbehör: Se till att kolla vilka tillbehör som ingår med din högtryckstvätt. Vissa modeller kommer med tillbehör som roterande borstar, munstycken med olika tryckinställningar, och skumkanoner. Dessa kan vara mycket praktiska för specifika rengöringsuppgifter.

Service och support: Hos Gårdsman strävar vi efter att erbjuda kvalitetsprodukter och exceptionell service till alla våra kunder. Vårt engagerade team av experter är alltid redo att ge råd och vägledning, oavsett om du behöver hjälp att välja rätt högtryckstvätt för dina behov, eller om du har frågor om hur du använder din nya maskin. Välkommen att utforska vårt sortiment och hitta den perfekta högtryckstvätten för dig!